Justícia programa una Jornada sobre mediació familiar, escolar i comunitària i maltractament a les Terres de l'Ebre.

query_builder   22 novembre 2007 00:00

event_note Nota de premsa

Justícia programa una Jornada sobre mediació familiar, escolar i comunitària i maltractament a les Terres de l'Ebre.

El delegat del Govern, Lluís Salvadó, acompanyat dels representants dels diferents departaments implicats, inaugura la jornada adreçada al professorat, tècnics i cossos de seguretat.
En motiu del 18è. Aniversari de la Convenció de les Nacions Unides sobre els Drets dels Infants el Departament de Justícia ha programat per aquest divendres, 23 de novembre, una Jornada sobre mediació familiar, escolar i comunitària i maltractament. En aquesta jornada, i després de tres anys d'aplicació del Protocol bàsic d'actuacions en maltractaments a menors de les Terres de l'Ebre, s'aprofitarà per reflexionar i adquirir coneixements i estratègies per prevenir el maltractament, auxiliant a les víctimes o denunciant a l'agressor tot preservant la confidencialitat. L'acte inaugural es durà a terme a les 9.15h a la seu dels Serveis Territorials d'Educació; mentre que la cloenda serà cap a les 14.00h i anirà a càrrec del director dels Serveis Territorials de Justícia, Federico Diego.

09:15|.Serveis Territorials d'Educació de les Terres de l'Ebre (c. Providència, 5-9)|Tortosa (El Baix Ebre)

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó, inaugurarà la Jornada sobre mediació familiar, escolar i comunitària i maltractament, organitzada pel Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada del Departament de Justícia.