El delegat del Govern visitarà les instal·lacions de l'empresa Rieju

query_builder   3 setembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern visitarà les instal·lacions de l'empresa Rieju

El delegat del govern, Jordi Martinoy, acompanyat del president de l'empresa Rieju, Jordi Riera, visitarà demà dijous 4 de setembre, les instal·lacions de la fàbrica Rieju a Figueres
El delegat del govern, Jordi Martinoy, acompanyat del president de l’empresa Rieju, Jordi Riera, visitarà demà dijous 4 de setembre, les instal·lacions de la fàbrica Rieju a Figueres. En la trobada, es farà un anàlisi de la situació del mercat automobilístic i de les motocicletes, en particular, i alhora s’explicarà la recent creació del clúster per a l’avanç de la tecnologia de la moto, Catmoto.
 
A l’acte també hi assistirà el regidor de serveis urbans, mobilitat i seguretat de l’Ajuntament de Figueres, Jose Luis Yécora. Els mitjans de comunicació que ho desitgin, poden venir a les 10.45 h per fer el recorregut per l’empresa, que acabarà a les 11.15 h amb l’atenció als mitjans.
 
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
 
 
ACTE:
 
Visita a les instal·lacions de l’empresa Rieju
 
DIA:
 
Dijous, 4 de setembre de 2008
 
HORA:
 
10:45 h - Visita a les instal·lacions-
11:15 h  - Atenció als mitjans -
 
LLOC:
 
Empresa Rieju. C/ Borrassà, 41-45 de Figueres
 
 
 
Girona, 3 de setembre de 2008
Servei de Premsa i Protocol

10:45|.Rieju (c. Borrassà, 41-45)|Figueres (L' Alt Empordà)

El delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy, visitarà l'empresa Rieju. El recorregut per l'empresa començarà a les 10.45 h i l'atenció a la premsa serà a les 11.15 h.