La consellera de Treball, Mar Serna, inaugura una planta solar fotovoltaica a Cabacés

query_builder   3 setembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, inaugura una planta solar fotovoltaica a Cabacés

En el marc d'una visita a les comarques de la Ribera d'Ebre i el Priorat
Demà DIJOUS 4 DE SETEMBRE, a les 11:00 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, presidirà l'acte d'inauguració de la planta solar fotovoltaica impulsada per la Cooperativa Agrosolar Cabacés (Partida Vinyes, carretera T702, La Bisbal de Falset). A l'acte, en el que també intervindran el secretari de la Cooperativa Agrosolar Cabacés, Ricard Masip, i l'alcalde de la localitat, Josep Antoni Robles, serà obert als mitjans de comunicació.

A la inauguració de la planta solar fotovoltaica assistiran també el delegat del Govern al Camp de Tarragona, Xavier Sabaté, i la directora general d’Economia Cooperativa i Creació d’Empreses, Mireia Franch.
 
Abans, a les 09:00 hores del matí la consellera de Treball, Mar Serna, visitarà l’Oficina de Treball de la Generalitat a Móra d’Ebre (C. Doctor Borràs, 16). A les 10:00 hores la consellera visitarà l’Ajuntament de Cabacés (C. Major, 29), on mantindrà una reunió amb l’alcalde, Josep Antoni Robles, i el delegat del Govern al Camp de Tarragona, Xavier Sabaté. 
 
A les 10.30 hores, la consellera visitarà les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola de Cabacés (C. del Mig, 47, Cabacés). 
 
Després de la inauguració de la planta solar fotovoltaica, a les 12:30 hores, Serna visitarà l’Ajuntament de Capçanes (Pl. de l’Esglèsia, 7), on es reunirà amb l’alcalde, Jaume Pena.
 
Finalment, la consellera visitarà les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola del Vi de Capçanes (Carrer Lleveria, s/n), junt amb el president de la Cooperativa, Francesc Blanc.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
La consellera de Treball, Mar Serna, inaugura una planta solar fotovoltaica a Cabacés
DIA:
4 de setembre (dijous)
HORA:
11.00 hores. Acte obert als mitjans de comunicació
LLOC:
Cooperativa Agrosolar Cabacés
Partida Vinyes. Carretera T702, direcció La Bisbal de Falset
Cabacés
 
Dimecres, 3 de setembre de 2008

11:00|.Partida Vinyes. Carretera T702, direcció a La Bisbal de Falset|Cabacés (El Priorat)

La consellera de Treball, Mar Serna, inaugura demà una planta solar fotovoltaica a Cabacés, impulsada per la Cooperativa Agrosolar Cabacés.