La consellera de Justícia, Montserrat Tura, visita l'edifici dels jutjats de Vielha

query_builder   4 setembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, visita l'edifici dels jutjats de Vielha

Al voltant de les 12:30 hores, la consellera i l'alcalde es traslladaran als jutjats, on hi faran una visita per veure de primera mà l'estat de l'edifici.
La consellera de Justícia, Montserrat Tura, visitarà demà l’Ajuntament de Vielha e Mijaran, on mantindrà una reunió amb l’alcalde president, Josep Calbetó i el primer tinent d’alcalde, Juan Pablo Perdices, i saludarà la resta dels membres del consistori. 
 
A continuació, a les 12:30 hores, la consellera i l’alcalde es traslladaran als jutjats, on hi faran una visita per veure de primera mà l’estat de l’edifici.
 
A les 13:30 hores, la consellera i l’alcalde atendran els mitjans de comunicació a l’Ajuntament.
 
Hi assistiran també el delegat territorial del Govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran, Víctor Orrit; el director dels Serveis Territorials de Justícia a Lleida, Lluís Franco, i el director general d’Infraestructures del Departament, Salvador Illa.
 

12:30|.Ajuntament de Vielha (c. Sarriulèra, 2)|Vielha e Mijaran (Era Val d'Aran)

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, visitarà l’edifici dels jutjats de Vielha. A l'acte també hi assistirà el delegat del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Víctor Orrit. A les 13:30 hores, la consellera i l’alcalde de Vielha atendran els mitjans de comunicació a l’Ajuntament.