La consellera de Justícia presidirà el lliurament de distincions de l'Associació Catalana en Pro de la Justícia

query_builder   23 novembre 2007 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Justícia presidirà el lliurament de distincions de l'Associació Catalana en Pro de la Justícia

L'entitat atorga un reconeixement a les persones i entitats que han destacat en la defensa de la figura dels jutges de pau
La consellera de Justícia, Montserrat Tura, presidirà demà, dissabte 24 de novembre, a les 13 h, el lliurament de les distincions de l'Associació Catalana en Pro de la Justícia (ACPJ), que tindrà lloc a la Sala La Unió, de la vila d'Alpicat (Lleida). També presidiran l'acte l'alcalde d'Alpicat, Pau Cabré, i el president de l'Associació Catalana en Pro de la Justícia, Xavier Ten. Des de l'any 2004, l'associació distingeix anualment les persones o entitats que han destacat en la defensa de la figura dels jutges de pau i per la seva col¿laboració amb aquest servei . Enguany, l'Associació Catanana en Pro de la Justícia atorga les plaques d'or a Rosa Maria Canela, responsable de formació i coordinadora del llibre "Els jutges de pau. 150 anys al servei de la justícia", i a Iago de Balanzó, promotor de la fundació de l'ACPJ. Amb la placa al mèrit de plata, l'associació distingeix Maria Rosa Benach, periodista del Gabinet de Comunicació del Departament de Justícia de la Generalitat. L'Associació també reconeix amb medalles d'honor deu jutges, per la seva dedicació a la justícia de pau durant més de 20 anys de servei i més de 15 com a associats.

13:00|.Sala La Unió (c. Lleida, 22)|Alpicat (El Segrià)

La consellera de Justícia. Montserrat Tura, presidirà el lliurament de distincions de l'Associació Catalana en Pro de la Justícia. A l'acte també hi assistiran l'alcalde d'Alpicat, Pau Cabré, i el president de l'Associació Catalana en Pro de la Justícia, Xavier Ten.