Conferència del president de la Generalitat amb motiu del primer any de Govern

query_builder   23 novembre 2007 00:00

event_note Nota de premsa

Conferència del president de la Generalitat amb motiu del primer any de Govern

El president de la Generalitat, José Montilla, pronunciarà dilluns, 26 de novembre, una conferència amb motiu del primer any de Govern.
El president de la Generalitat, José Montilla, pronunciarà dilluns, 26 de novembre, una conferència amb motiu del primer any de Govern. La conferència tindrà lloc a l'auditori del Palau de la Generalitat, a les set de la tarda, i la intervenció del president anirà precedida d'una presentació a càrrec del periodista Lluís Foix.

El president de la Generalitat va ser investit pel Parlament de Catalunya el 24 de novembre de 2006 i va prendre possessió del càrrec el 28 de novembre. L'endemà, 29 de novembre, va nomenar els consellers i va quedar constituït el Govern de Catalunya.

Nota tècnica:

Els periodistes podran seguir la conferència del president des de l'interior de l'auditori o la Sala de Premsa del Palau de la Generalitat (en funció de la disponibilitat d'espais).

Televisió de Catalunya realitzarà i emetrà el senyal institucional de l'acte que serà enviat a la resta de cadenes en directe a través de Retevisión ¿ Collserola. Per aquest motiu, les càmeres de televisió d'altres cadenes no podran accedir a l'interior de l'auditori. Sí que tindran possibilitats d'accedir al Palau, si volen prendre imatges de l'exterior de la sala.

Els fotògrafs podran accedir a l'auditori per prendre imatges de la conferència.

19:00|.Palau de la Generalitat (pl. Sant Jaume, 4)|Barcelona (El Barcelonès)

El president de la Generalitat, José Montilla, pronunciarà la conferència "Un any de Govern" amb motiu del primer aniversari de l'Executiu. La conferència anirà precedida d'una presentació a càrrec del periodista Lluís Foix. A l'acte hi assistiran el vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, i el conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, així com altres membres del Govern.. Els periodistes podran seguir la conferència del president des de l'interior de l'auditori o la Sala de Premsa del Palau de la Generalitat (en funció de la disponibilitat d'espais). Televisió de Catalunya realitzarà i emetrà el senyal institucional de l'acte que serà enviat a la resta de cadenes en directe a través de Retevisión Collserola. Per aquest motiu, les càmeres de televisió d'altres cadenes no podran accedir a l'interior de l'auditori. Sí que tindran possibilitats d'accedir al Palau si volen prendre imatges de l'exterior de la sala. Els fotògrafs podran accedir a l'auditori per prendre imatges de la conferència.