El departament d'Acció Social presenta la programació territorial fins al 2012 dels serveis socials especialitzats al Vallès Oriental

query_builder   11 març 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El departament d'Acció Social presenta la programació territorial fins al 2012 dels serveis socials especialitzats al Vallès Oriental

El Departament promourà la creació de 259 noves places públiques a la comarca
El director dels serveis territorials de Barcelona del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Josep Gonzalez-Cambray, presentarà el proper dijous la programació territorial fins al 2012 dels serveis socials especialitzats al Vallès Oriental. A l’acte de presentació també hi assistirà el president del Consell Comarcal, Antonio Rísquez, elconseller de l’àrea de Serveis Socials, Ignasi Valls, i el Gerent, Antoni Cornellas.
 
La programació territorial té com a objectiu establir les prioritats del Departament i fixar la cobertura que ha d’assolir l’oferta de recursos de la xarxa pública de serveis socials especialitzats en l’horitzó de l’any 2012. Al Vallès Oriental, Acció Social i Ciutadania promourà la creació de 259 noves places. Donaran servei a la gent gran, les persones amb discapacitats, les persones amb malaltia mental, les persones amb problemes de drogodependència i les afectades pel VIH-Sida.

11:00|.Consell Comarcal del Vallès Oriental (c. Miquel Ricomà, 46)|Granollers (El Vallès Oriental)

El director dels serveis territorials a Barcelona del Departament d'Acció Social i Ciutadania, Josep Gonzalez-Cambray, presentarà la programació fins al 2012 dels serveis socials especialitzats al Vallès Oriental.