El vicepresident del Govern presenta el primer Congrés de Serveis Lingüístics de territoris de parla catalana

query_builder   19 març 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El vicepresident del Govern presenta el primer Congrés de Serveis Lingüístics de territoris de parla catalana

També hi participarà l'alcaldessa de Girona, el secretari de Política Lingüística i representants de totes les institucions implicades
 
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, acompanyat de l’alcaldessa de Girona, Anna Pagans, presentarà demà divendres, 20 de març, el conveni per a la realització a Girona del primer Congrés de Serveis Lingüístics de territoris de parla catalana. A la signatura del conveni també assistiran el delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy, el secretari de Política Lingüística, Bernat Joan i representants de totes les institucions implicades.   
 
A part del vicepresident, l’alcaldessa i el secretari de Política Lingüística i president del Consorci de Normalització Lingüística,  a la signatura del conveni també participaran el vicepresident i diputat de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Girona, Roger Zamorano; la presidenta de la Xarxa Vives d’Universitats, Anna Ripoll; el secretari d’Estat de Política Cultural del Govern d’Andorra, Jordi Gallardo; el president de l’Institut Font Nova de la Vila de Perpinyà, Jaume Roure, i el vicerector de la Universitat de Girona, Joaquim M. Puigvert.
 
El Congrés vol ser un punt de trobada per posar en contacte diferents professionals implicats en el coneixement i ús de la llengua catalana, detectar necessitats comunes i aprofitar sinèrgies.
.

13:00|.Saló de Plens. Ajuntament de Girona (Pl. del Vi, 1)|Girona (El Gironès)

Signatura del conveni per a la realització del Primer Congrés de Serveis Lingüístics de territoris de parla catalana