Reunió per tractar de la millora de l'adequació del servei de transport públic adreçat al jovent en hores d'oci nocturn

query_builder   2 març 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Reunió per tractar de la millora de l'adequació del servei de transport públic adreçat al jovent en hores d'oci nocturn

La Generalitat vol recollir propostes de diverses institucions i entitats implicades
El delegat del Govern a Lleida, Miquel Pueyo, presidirà demà dimarts, dia 3, una reunió amb diferents institucions i entitats implicades en l’activitat de l’oci nocturn i la seguretat en els desplaçaments per recollir propostes i establir mesures que permetin reforçar i millorar l’adequació de l’actual servei de transport públic de passatgers posat en marxa l’any 2006 al Segrià per l’Autoritat Territorial de la Mobilitat-Àrea de Lleida (ATML) a les necessitats dels joves durant el lleure nocturn. La sessió tindrà lloc a les 11.00 hores, a la seu de la Delegació del Govern.
 
Assistiran a la reunió el director dels Serveis territorials d’Interior, Pere Blasco; el coordinador territorial de Joventut, Jordi Satorra; el gerent de l’ATML Lleida, Josep Lluís Cunillera; el president del Consell Comarcal del Segrià, Ricard Pons; la regidora de Mobilitat, Via Pública i Seguretat de l’Ajuntament de Lleida, Sara Mestres; i diversos representants de la Federació d’Hostaleria de Lleida.
 
En acabar la reunió, als voltants de les 12.00 hores, s’atendrà els mitjans de comunicació.

11:00|.Delegació del Govern a Lleida (c. Lluís Companys, 1)|Lleida (El Segrià)

El delegat del Govern a Lleida, Miquel Pueyo, es reunirà amb diverses institucions i entitats per tractar de la millora de l'adequació del servei de transport públic adreçat al jovent en hores d'oci nocturn.