La secretària de Polítiques familiars presenta a Lleida el Pla estratègic sobre usos i gestió dels temps

query_builder   31 març 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La secretària de Polítiques familiars presenta a Lleida el Pla estratègic sobre usos i gestió dels temps

Lleida aquell la tercera presentació del Pla, que ja s'ha fet a Tortosa i a Girona
La Secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social, Carme Porta, presentarà dimecres a la Biblioteca de la seu dels serveis territorials del Departament a Lleida el Pla estratègic sobre usos i gestió dels temps de la vida quotidiana. A l’acte, estarà acompanyada pel director dels serveis territorials del Departament, Carles Vega.
 
Es tracta d’un pla de Govern, impulsat i coordinat pel Departament d’Acció Social, que planteja mesures i actuacions pels propers 10 anys adreçades a canviar la concepció dels temps i els seus usos amb una organització territorial i social que afavoreixi un major benestar.
 
El pla compta amb la implicació de tots els departaments, però també és necessària la participació de la resta d’administracions públiques i de tota la societat civil. Es preveu la creació de consells territorials per impulsar polítiques dels temps i per això es donarà a conèixer a les diverses demarcacions de Catalunya. Lleida acull la tercera presentació del pla que ja s’ha presentat a Tortosa i a Girona.
 
A la tarda es farà la presentació a les entitats locals. Entre altres, s’ha convocat a representats dels Consells comarcals, dels consells i entitats de dones, representants sindicals i patronals, entitats que treballen en educació, salut, benestar, qualitat de vida o usos dels temps.
 

12:00|.Biblioteca dels Serveis Territorials d'Acció Social i Ciutadania (av. Segre, 5)|Lleida (El Segrià)

La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, presentarà el Pla d'Usos i Gestió del Temps. Estarà acompanyada pel director dels Serveis Territorials d'Acció Social i Ciutadania a Lleida, Carles Vega. Posteriorment, a les 16 hores, es farà la presentació a les entitats locals a la Diputació de Lleida (c. del Carme, 26).