El DAR presentarà demà l'Estudi de casos de mortalitat ovina

query_builder   31 març 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El DAR presentarà demà l'Estudi de casos de mortalitat ovina

L'estudi, realitzat pel CRESA, permetrà conèixer les causes de mortalitat i de deteriorament de la salut aparegut en ovelles i cabres a prop d'una quarantena d'explotacions
La directora general d’Agricultura i Ramaderia, Rosa Cubel, acompanyada del director del Centre de Recerca en Sanitat Animal CRESA, Mariano Domingo, i del subdirector general de ramaderia, Joaquim Porcar, donarà a conèixer, demà dimecres, als representants del sector ramader català, els resultats de l’Estudi de casos de mortalitat i de deteriorament de la salut en ovelles i cabres, que ha elaborat el CRESA.
 
En aquest sentit, el CRESA exposarà els factors que han provocat aquesta simptomatologia en diverses explotacions ramaderes, principalment, del Baix Empordà.
 
En finalitzar la reunió, a les 19:30 hores Cubel i Domingo, mantindran una trobada amb els mitjans de comunicació. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió a les 18:00 hores.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
 
DIA:
Dimecres, 1 d’abril de 2009
HORA:
18:00 hores. Inici de la reunió (els mitjans gràfics podran prendre imatges)
19:30 hores. Atenció als mitjans
LLOC:
Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural
Sala d’actes
Gran Via de les Corts Catalanes, 612-614
Barcelona
 
 
31 de març de 2009
 
 
 
 

18:00|.Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (Gran Via de les Corts Catalanes, 612-614)|Barcelona (El Barcelonès)

La directora general d’Agricultura i Ramaderia, Rosa Cubel, i el director del Centre de Recerca en Sanitat Animal (CRESA), Mariano Domingo, donaran a conèixer als representants del sector ramader els resultats de l’estudi de casos de mortalitat i de deteriorament de la salut en ovelles i cabres, elaborat pel Centre de Recerca en Sanitat Animal. Els mitjans gràfics podran rendre imatges a l'inici de la reunió. Posteriorment, a les 19.30 hores,  Cubel i Domingo mantindran una trobada amb els mitjans de comunicació.