El delegat del Govern, Lluís Salvadó, presideix la inauguració del Torneig Internacional de Futbol Base Terres de l'Ebre 2009

query_builder   9 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern, Lluís Salvadó, presideix la inauguració del Torneig Internacional de Futbol Base Terres de l'Ebre 2009

Ebreevents ha organitzat del 9 al 12 d'abril la segona edició del torneig a diferents poblacions ebrenques
El delegat del Govern, Lluís Salvadó, presideix aquest divendres, 10 d’abril, la inauguració del Torneig Internacional de Futbol Base Terres de l’Ebre, que organitza EBREEVENTS els dies 9, 10, 11 i 12 als estadis de futbol de Deltebre, l’Ametlla de Mar, Tortosa i La Ràpita.
 
L’acte inaugural, que tindrà lloc a les 17.30h a l’Estadi Municipal de Tortosa, comptarà alhora amb l’assistència del director del Torneig, Fernando Garcia, i l’alcalde de la ciutat, Ferran Bel. Al mateix temps, també es preveu la presència del vicepresident de la Diputació, Pere Panisello, del director territorial de Governació i Administracions Públiques, Carles Pasqual, i del responsable territorial d’Esports, Jordi Gaseni.
 
Posteriorment, a les 18.30h, el Torneig començarà oficialment amb el partit inaugural a càrrec dels equips de la Roma i el Tortosa, de la categoria aleví. Aquest partit serà només una mostra de la qualitat futbolística amb què comptarà aquesta edició del Torneig de futbol base de les Terres de l’Ebre.
 
Una edició en què hi participen 55 equips, dels quals una quinzena són internacionals: Lazio i Roma d’Itàlia, Brandeam d’Anglaterra, Kuwait, Egipte, Dubai, Hong-kong, entre d’altres equips del país com el Barça, Espanyol o Vila-real. Una mostra d’equips que conjuga el doble objectiu dels organitzadors: potenciar el futbol base i alhora promocionar el nostre territori arreu del món.

17:30|.Estadi Municipal (Pl. de l'Estadi, s/n)|Tortosa (El Baix Ebre)

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó, inaugurarà el Torneig Internacional de Futbol Base Terres de l'Ebre.