El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, visita aquest dimarts el Pallars Jussà

query_builder   9 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, visita aquest dimarts el Pallars Jussà

Es reunirà amb el delegat del Govern a l'Alt Pirinieu i Aran, Víctor Orrit, i amb representants del Consell Comarcal i dels ajuntaments de Tremp i la Pobla de Segur
El secretari per a la Immigració del Departament d’Acció Social i Ciutadania (DASC), Oriol Amorós, acompanyat pel director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Carles Vega, visitarà aquest proper dimarts 14 d’abril la comarca del Pallars Jussà. La jornada inclourà una reunió amb el delegat del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Víctor Orrit, i posteriorment una trobada amb representants del Consell Comarcal del Pallars Jussà i dels ajuntaments de Tremp i la Pobla de Segur. 
 
Amorós aprofitarà la visita per explicar el desenvolupament del Pacte Nacional per a la Immigració, signat el passat 19 de desembre, i les previsions pel que fa a l’avantprojecte de Llei d’acollida de les persones immigrades a Catalunya. La trobada s’emmarca en les reunions periòdiques del Departament amb els ens locals per reforçar el treball coordinat entre administracions.
 
 
Nota: el Secretari per a la Immigració, el delegat del Govern i el director del Serveis Territorials del DASC a Lleida atendran els mitjans a les 11.30h a la Delegació del Govern.

11:00|.Delegació del Govern de la Generalitat a l'Alt Pirineu i Aran. Ctra. C-13, km 90,2 (CITA)|Talarn (El Pallars Jussà)

El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, es reunirà amb representants del Consell Comarcal del Pallars Jussà i dels ajuntaments de Tremp i la Pobla de Segur. A les 11:30, el secretari per a la Immigració, el delegat del Govern i el director del Serveis Territorials del DASC a Lleida atendran els mitjans de comunicació.