El president rebrà, dimarts, el document d'actualització del pacte d'Entesa de mans de De Madre, Herrera i Ridao

query_builder   9 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El president rebrà, dimarts, el document d'actualització del pacte d'Entesa de mans de De Madre, Herrera i Ridao

La trobada tindrà lloc a les 9.00 hores al Palau de la Generalitat
El president de la Generalitat, José Montilla, rebrà dimarts vinent, 14 d’abril, el document d’actualització del pacte d’Entesa de mans de representants de les tres forces polítiques que donen suport al Govern de la Generalitat. La trobada tindrà lloc a les 9.00 hores al saló Verge de Montserrat del Palau de la Generalitat.
 
La delegació integrada per Manuela de Madre (PSC), Joan Herrera (ICV-EUiA) i Joan Ridao (ERC) serà l’encarregada de lliurar al president Montilla el document que actualitza l’acord programàtic de l’Entesa. El document de 15 pàgines va ser rubricat ahir al Parlament per representants dels tres partits polítics.     
 
Nota: Els mitjans gràfics interessats podran prendre imatges de l’inici de la trobada.

09:00|.Palau de la Generalitat|Barcelona (El Barcelonès)

El president de la Generalitat, José Montilla, rebrà el document d’actualització del Pacte d’Entesa de mans dels representats dels tres partits que formen el Govern Manuela de Madre (PSC), Joan Ridao (ERC), i Joan Herrera (ICV-EUiA). També hi assistiran el vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, i el conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura.