RECORDATORI: Presentació del nou programa de televisió "Immiguiants"

query_builder   14 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

RECORDATORI: Presentació del nou programa de televisió "Immiguiants"

És una coproducció de la Xarxa Audiovisual Local i la periodista Marta Ballesta amb el suport de la Secretaria per a la Immigració
El proper dimecres 15 d’abril el Centre Internacional de Premsa de Barcelona acollirà la presentació del programa de televisió “Immiguiants”, una nova proposta audiovisual que donarà un enfocament innovador, positiu i normalitzador del fet migratori a Catalunya. Els capítols s’emetran a les emissores de la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya (XTVL) a partir del 20 d’abril. Els protagonistes principals són noves i nous catalans d’origen estranger que, per un dia, es converteixen en guies turístics de ciutats i capitals de comarca en una visita que permet visualitzar una altra cara, més propera i càlida, de les persones immigrades.
 
“Immiguiants” és una coproducció de la Xarxa Audiovisual Local (XAL) i la periodista Marta Ballesta que compta amb el suport de la Secretaria per a la Immigració del Departament d’Acció Social i Ciutadania. En la presentació hi intervindran el secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, el coordinador de continguts de la XTVL, Pere Gibert, i la impulsora del projecte, Marta Ballesta.

12:30|.Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10. 1er pis)|Barcelona (El Barcelonès)

El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, participarà en la presentació del nou programa de televisió "Immiguiants".