Llena presenta, a Lleida, un llibre sobre la Llei de Contractes de Conreu

query_builder   15 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Llena presenta, a Lleida, un llibre sobre la Llei de Contractes de Conreu

L'acte tindrà lloc a la sala de Juntes de la Facultat de Dret i Economia de la UdL
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat de la directora general d'Agricultura i Ramaderia, Rosa Cubel, i del director dels Serveis Territorials del DAR a Lleida, Joan Gòdia, presenta demà, a partir de les 19:30 hores, a Lleida, el llibre Comentaris a la Llei de Contractes de Conreu, un acte que comptarà amb la participació del rector de la Universitat de Lleida (UdL), Joan Viñas, del president de l’Audiència Provincial de Lleida, Francesc Segura, del president del Col·legi d’Advocats a Lleida, Antoni Riba, i del coordinador de l’obra, el catedràtic de Dret Civil de la UdL, Antoni Vaquer. L’acte tindrà lloc a la sala de Juntes de la Facultat de Dret i Economia de la UdL, al Campus de Cappont.
 
Els autors d’aquesta publicació, de l’editorial Atelier, són Paloma de Barrón, Andrés Cosialls, Neus Cortada, tots tres també de la UdL, Santiago Espiau (UB), Albert Lamarca (UPF), l’advocada Begoña Arquillo, Maria Ysàs (UAB), i Àngel Garcia Fontanet, de la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat de Catalunya.

El llibre és el comentari a la Llei de Contractes de Conreu, una llei que pretén regular les relacions no només entre propietaris de finques rústiques i arrendataris i parcers, sinó també destinada a crear un marc jurídic bàsic de la propietat agrària.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Presentació del llibre Comentaris a la Llei de Contractes de Conreu
DIA:
Dijous, 16 d’abril de 2009
HORA:
19:30 hores
LLOC:
Sala de Juntes de la Facultat de Dret i Economia de la UdL
Campus de Cappont
Avinguda Jaume II, 73, 1a planta.
Lleida
 
 
15 d’abril de 2009

19:30|.Facultat de Dret i Economia de la UdL. Campus de Cappont (av. Jaume II, 73)|Lleida (El Segrià)

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat de la directora general d'Agricultura i Ramaderia, Rosa Cubel, i del director dels Serveis Territorials del DAR a Lleida, Joan Gòdia, presentarà el llibre Comentaris a la Llei de Contractes de Conreu.