El vicepresident del Govern fa una visita institucional a Tarragona

query_builder   16 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El vicepresident del Govern fa una visita institucional a Tarragona

Acompanyat del delegat del Govern, presidirà la reunió del Consell de Direcció Territorial de la Generalitat i visitarà el Port de Tarragona
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, farà demà divendres, 17 d’abril  una visita institucional a Tarragona, durant la qual presidirà el Consell de Direcció de l’Administració Territorial de la Generalitat a Tarragona i visitarà les instal·lacions de l’Autoritat Portuària. L’acompanyarà el delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté.
 
A les 10.00 hores el vicepresident presidirà la reunió del Consell de Direcció Territorial de la Generalitat que se celebrarà la Seu de la Delegació Territorial (c. Sant Francesc, 3.). La reunió serà a porta tancada però a l’inici es podran prendre imatges.
 
Un cop finalitzada, a les 12.00 hores aproximadament, el vicepresident del Govern atendrà els mitjans de comunicació a la sala Pau Casals de la Delegació.
 
Tot seguit, el vicepresident es desplaçarà al Port de Tarragona, per conèixer de primera mà els projectes en curs. A la seva arribada, a les 12.30 hores, signarà el llibre d’honor de l’Autoritat Portuària de Tarragona i a continuació mantindrà una reunió amb el Consell d’Administració. Quan acabi la trobada, es farà una visita a les instal·lacions. La reunió serà a porta tancada, però els mitjans podran prendre imatges del recorregut per les instal·lacions.

10:00|.Delegació del Govern (c. Sant Francesc, 3)|Tarragona (El Tarragonès)

Visita institucional a Tarragona