El president Montilla assisteix, demà, a l'arribada del túnel del Metro a l'Aeroport del Prat

query_builder   16 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El president Montilla assisteix, demà, a l'arribada del túnel del Metro a l'Aeroport del Prat

  • Acompanyat del conseller Nadal presenciarà l’extracció del capçal de la tuneladora que ha perforat aquest tram de la Línia 9
 
El president de la Generalitat, José Montilla, acompanyat del conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, visitarà demà divendres, dia 17 d’abril,  les obres de construcció de l’L9 a l’Aeroport del Prat. La visita, que tindrà lloc a les 12 del migdia, coincidirà amb la finalització de les obres de perforació del túnel que connecta l’aeroport amb la xarxa de Metro.
 
Durant l’estada del president, tindrà lloc l’extracció del capçal de la tuneladora que ha completat el tram entre Mas Blau i la nova terminal T-1, de 4,3 quilòmetres de longitud, una fita significativa pel que fa a la connexió de l’aeroport del Prat amb l’Àrea Metropolitana.  
 
A més del president i del conseller Nadal, també hi seran presents, entre d’altres autoritats, els alcaldes del Prat i de Sant Boi, Lluís Tejedor i Jaume Bosch, respectivament; l’alcalde Barcelona i president de la Mancomunitat de Municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Jordi Hereu; el delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel; el secretari per a la Mobilitat, Manel Nadal, i el president de GISA, Xavier Casas. 
 
Després d’aquesta operació de desmuntatge del capçal de la tuneladora, el president de la Generalitat  pronunciarà un parlament.
 
Accés dels mitjans
 
Els mitjans que vulguin cobrir aquest acte només podran accedir a la zona d’obres en un autobús que sortirà de l’aparcament d’autobusos de la terminal C de l’Aeroport del Prat, a les 11.15 hores.
 
Les obres que es visitaran es troben a la zona on hi ha el pou situat poc abans de la futura estació de l’L9 de Terminal entre pistes, a uns 200 metres abans de la nova Terminal 1. Un cop finalitzat el parlament del president Montilla es retornarà al mateix punt de partida amb l’autobús reservat a la premsa.
 
Recordatori
 
Tema: Visita del president a les obres de construcció de l’L9 a l’Aeroport del Prat
Dia:      Demà, divendres, 17 d’abril
Hora:   12.00 hores (inici de la visita)
             11.15 hores (sortida de l’autobús de premsa des de l’aparcament
                                  d’autobusos de la terminal C de l’Aeroport del Prat )
Lloc:    Aeroport del Prat
 

12:00|.Aeroport del Prat|Prat de Llobregat (El Baix Llobregat)

El president de la Generalitat, José Montilla, acompanyat del conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, visitarà demà divendres, dia 17 d’abril,  les obres de construcció de l’L9 a l’Aeroport del Prat. La visita coincidirà amb la finalització de les obres de perforació del túnel que connecta l’aeroport amb la xarxa de Metro.