Llena inaugura demà la XXVII Fira Comarcal de Primavera de Campllong

query_builder   17 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Llena inaugura demà la XXVII Fira Comarcal de Primavera de Campllong

L'any passat van acudir més de 30.000 persones a la fira
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del coordinador dels Serveis Territorials del DAR a Girona, Josep Guix, presidirà demà la inauguració de la XXVII Fira Comarcal de Primavera de Campllong. 
Els propers 18 i 19 d'abril Campllong celebra una nova edició de la tradicional Fira de Primavera, una cita a la que l'any passat van acudir més de 30.000 persones. La Fira de Campllong es converteix en un veritable aparadorde l'activitat econòmica i social, no només d’aquest municipi sinó de tota la província. Per això la Fira de Primavera és ja una cita inel·ludible per a la gent del sector comercial, agrícola i ramader de les comarques gironines i també d'altres comarques catalanes de gran tradició ramadera i agrícola. 
A les 12:15 hores aproximadament, després del tall de la cinta inaugural i els parlaments, el conseller Llena mantindrà una trobada amb els mitjans de comunicació. 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Inauguració de la XXVII Fira Comarcal de Primavera de Campllong
 
DIA:
Dissabte, 18 d’abril de 2009
HORA:
11:45 hores
LLOC:
Ajuntament de Campllong
C/Església s/n
Campllong
 
 
17 d’abril de 2009
 
 

11:45|.Ajuntament de Campllong (c. Església, s/n)|Campllong (El Gironès)

El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, presidirà la inaguració de la XXVII Fira Comarcal de Primavera de Campllong.