Joan Gòdia inaugura, diumenge, les noves dependències de la biblioteca de Fulleda

query_builder   17 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Joan Gòdia inaugura, diumenge, les noves dependències de la biblioteca de Fulleda

El condicionament i millora de les instal·lacions ha comptat amb un ajut del PDR de Catalunya 2007-2013
El director dels Serveis Territorials del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR) a Lleida, Joan Gòdia, inaugurarà diumenge, 19 d’abril, a partir de les 11:30 hores, les noves dependències de la biblioteca municipal de Fulleda.
 
El condicionament i millora de les instal·lacions d’aquesta biblioteca ha comptat amb una subvenció corresponent a la línia d’ajuts per a la prestació de serveis bàsics per a I'economia i la població rural per un import de 13.800,3 euros, el setanta per cent de la qual a càrrec del DAR i la resta del FEADER. Aquest ajut s’inscriu dins del Programa de Desenvolupament Rural (PDR) de Catalunya per al període 2007-2013.
 
Tot seguit, a les 12:00 hores, tindrà lloc la presentació del llibre Agustina de Aragón, de l’escriptora M. Pilar Queralt, organitzada per l’Associació de Dones Marinada de Fulleda que, en acabar, també té previst dur a terme venda de llibres i de roses en col·laboració amb l’Ateneu Popular Garriguenc.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Inauguració de les noves dependències de la biblioteca de Fulleda
DIA:
Diumenge, 19 d’abril de 2009
HORA:
11:30 hores
LLOC:
Biblioteca Municipal
Carrer el Forn, 1
Fulleda
 
 
17 d’abril de 2009

11:30|.Biblioteca Municipal (c. El Forn, 1)|Fulleda (Les Garrigues)

El director dels Serveis Territorials del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural a Lleida, Joan Gòdia, inaugurarà les noves dependències de la biblioteca municipal de Fulleda.