Acte de celebració del Dia de les Esquadres

query_builder   17 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Acte de celebració del Dia de les Esquadres

Dilluns, 20 d'abril, a les 11:30h, a l'Auditori de Barcelona
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, presidirà el proper dilluns, 20 d’abril, l’acte central del Dia de les Esquadres durant el qual es farà l'entrega de distincions i condecoracions del cos de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra. En el transcurs de l’acte, que tindrà lloc a l'Auditori de Barcelona, s’entregaran un total de 101 condecoracions.
 
A les 11:30h, el conseller Saura passarà revista a la formació de diverses unitats de la Policia de la Generalitat -Mossos d’Esquadra a l’entrada principal de l'Auditori. A les 12:00h el consellerpresidirà l’acte institucional de lliurament de condecoracions del cos, que finalitzarà amb un discurs de cloenda.
 
El conseller també lliurarà el premi literari Crims de Tinta al guanyador de la segona edició, el periodista Carles Quílez, per la seva novel·la "La solitud de Patrícia",  inspirada en un fet real succeït a Catalunya aquests darrers anys.
 
En l’acte també hi participaran, entre d'altres autoritats, el president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, el delegat del Govern de l’Estat a Catalunya, Joan Rangel, el vicepresident de la Generalitat, Josep Lluís Carod Rovira, la consellera de Justícia, Montserrat Tura, la presidenta del TSJC, Maria Eugènia Alegret, la fiscal Superior de Catalunya, Teresa Compte, la delegada del Govern de la Generalitat a Barcelona, Carme San Miguel, el secretari general del Departament d’Interior, Joan Boada, el secretari de Seguretat, Joan Delort, i el subdirector Operatiu de la Policia, Josep Milan.
 
En acabar, hi haurà un refrigeri al vestíbul de l'Auditori.
 
Els mitjans que vulguin prendre imatges hauran d’estar a les 11:15 h. Es prega puntualitat. L’accés serà per la porta principal de l'Auditori.

11:30|.Auditori de Barcelona. C/ Lepant 150|Barcelona (El Barcelonès)

Acte de celebració del Dia de les Esquadres. 
Els mitjans que vulguin prendre imatges hauran d’estar a les 11:15 h. Es prega puntualitat. L’accés serà per la porta principal de l'Auditori.