La consellera de Treball, Mar Serna, visita la comarca d'Osona

query_builder   22 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, visita la comarca d'Osona

A les 12.15 hores, roda de premsa a la seu del Consell Comarcal d'Osona (Edifici El Sucre. C/ Historiador Ramon d'Abadal i de Vinyals. Vic)
Avui, DIMECRES 22 D’ABRIL, la consellera de Treball, Mar Serna, visitarà la comarca d’Osona. A les 12.15 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, oferirà una roda de premsa per presentar les actuacions que duu a terme el Departament de Treball, a través del Servei d’Ocupació de Catalunya, per promoure l’ocupació i la inserció laboral a la comarca d’Osona.
 
La roda de premsa, on hi seran el delegat del Govern a la Catalunya Central, Jordi Fàbrega, i el president del Consell Comarcal d’Osona, es farà a la seu del Consell Comarcal d’Osona. Edifici El Sucre. (c/ Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals. Vic)
 
Anteriorment, a les 09:00 hores, la consellera de Treball visitarà l’ajuntament de Torelló (Plaça de la Vila, 1) on mantindrà una reunió amb l’alcalde Miquel Franch. Posteriorment, a les 09:45 hores, la consellera arribarà al viver d’empreses de serveis Gestiomat, S.L (C. Prat de la Riba, 17-19. Torelló) on visitarà el centre.
 
A Gestiomat, la consellera mantindrà una reunió de treball amb els alcaldes dels 9 municipis que formen part del Consorci de la Vall del Ges, Orís i el Bisaura (Torelló, Sant Pere de Torelló, Sant Vicenç del Torelló, Orís, Sant Quirze de Besora, Montesquiu, Vidrà, Santa Maria de Besora i Sora).
 
A les 10:30 hores, la consellera visitarà l’empresa Tesem ( C/ del Ter, 165. Polígon Industrial Matabosc).
 
En acabar, la consellera de Treball, Mar Serna, anirà a Vic on, a les 12:15 hores, oferirà una roda de premsa per presentar les actuacions que duu a terme el Departament de Treball, a través del Servei d’Ocupació de Catalunya, per promoure l’ocupació i la inserció laboral a la comarca de l’Osona. La roda de premsa es farà a la seu del Consell Comarcal d’Osona. Edifici El Sucre. (c/ Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals. Vic).
 
Posteriorment, la consellera Serna mantindrà una reunió amb els representants de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona.
 
Finalment, a les 14:00 hores, la consellera de Treball, Mar Serna visitarà l’ajuntament Sant Hipòlit de Voltregà (Plaça de la Vila, 1), on mantindrà una reunió amb l’alcalde, Xavier Vilamala.
 

12:15|.Consell Comarcal d'Osona. Edifici El Sucre. C/ Historiador Ramon d'Abadal i de Vinyals. |Vic (Osona)

La consellera de Treball, Mar Serna, visita la comarca d’Osona