Presentació de la 4a edició de la Cursa de Policia de Catalunya

query_builder   21 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Presentació de la 4a edició de la Cursa de Policia de Catalunya

Dia: 22 d'abril. Hora: 18.30H. Lloc: Sala Ser de l'edifici el Sucre de Vic
La Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra, conjuntament amb les policies locals d'Osona, presentarà demà dimecres, 22 d'abril, la 4a edició de la Cursa de Policia de Catalunya, que enguany se celebrarà el 31 de maig. La presentació es durà a terme a les 18.30 hores a la Sala Sert de l'edifici el Sucre de Vic i estarà presidida pel secretari general de Seguretat del departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Delort, i pel president del Consell Comarcal d'Osona, Miquel Arisa.
 
La prova té un recorregut de 10 quilòmetres de distància amb inici a Manlleu i arribada a Vic. Està homologada per la Federació Catalana d'Atletisme i es desenvolupa íntegrament per asfalt.
 
La cursa s'adreça a tot el col·lectiu policial de Catalunya (tot i que també hi participen policies d'altres països) i a tots els ciutadans, en general. La finalitat d'aquesta activitat no és cap altra que la d'augmentar la cohesió entre els membres dels cossos policials i alhora entre aquests i la resta de la població per mitjà de l'esport.
 
Enguany és previst que hi participin corredors d'alt nivell, com els olímpics José Ríos i Carles Castillejo, l'assistència dels quals també és prevista en la roda de premsa de demà. La cursa també comptarà amb la participació de l'actual líder del rànquing estatal de Duatló, Roger Roca, entre d'altres.
 
 
Àrea de Comunicació de la Regió Policial Central
Manresa, 21 d'abril de 2009

18:30|.Sala Sert de l'edifici del Sucre|Vic (Osona)

El secretari general de Seguretat, Joan Delort, i el president del Consell Comarcal d'Osona, Miquel Arisa, presentaran la 4a edició de la Cursa de Policia de Catalunya, que enguany se celebrarà el 31 de maig.