Constitució del Consell Promotor de la Història de les Terres de l'Ebre.

query_builder   21 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Constitució del Consell Promotor de la Història de les Terres de l'Ebre.

Constarà de la redacció i edició de 7 volums en què hi participaran unes 50 persones, coordinades per 14 historiadors i antropòlegs, que tenen un pressupost de 500.000€
El delegat del Govern, Lluís Salvadó, i el president de la Fundació Ilercavònia Futur, Ismael Piñas, presideixen demà dimecres, 22 d’abril, a les 16.30 hores la reunió constitutiva del Consell Promotor de la Història de les Terres de l’Ebre.
 
Una reunió que comptarà amb l’assistència dels representants de les institucions i entitats més significatives de les nostres comarques, amb l’objectiu de donar el tret de sortida al desenvolupament d’aquest rellevant projecte per a la construcció de la identitat de les Terres de l’Ebre.
 
Una Història de les Terres de l’Ebre que constarà de la redacció i edició de 7 volums en què hi participaran unes 50 persones, coordinades per 14 historiadors i antropòlegs. El pressupost de l’obra és de 500.000€
 
 
Els mitjans de comunicació gràfics podran prendre imatges d’aquesta reunió a partir de les 17.00h. La roda de premsa anirà a càrrec del delegat del Govern, Lluís Salvadó, el president de la Fundació Ilercavònia Futur, Ismael Piñas, i el coordinador científic, Josep Sánchez Cervelló i serà a les 17.30h a la sala d’actes de la seu de la Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre.

17:00|.Palau Abària (c. Montcada, 23)|Tortosa (El Baix Ebre)

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó, i el president de la Fundació Ilercavònia Futur, Ismael Piñas, presidiran la reunió constitutiva del Consell Promotor de la Història de les Terres de l'Ebre.