La consellera Carme Capdevila presideix la presentació d'un estudi sobre envelliment i discapacitat intel·lectual a Catalunya

query_builder   23 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera Carme Capdevila presideix la presentació d'un estudi sobre envelliment i discapacitat intel·lectual a Catalunya

L'informe detalla les necessitats d'aquestes persones per ajudar a millorar la seva qualitat de vida quan es fan grans
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà el proper divendres la presentació dels resultats de l’estudi ‘SENECA: necessitats de les persones grans amb discapacitat intel·lectual a Catalunya’. L’informe, impulsat per la Federació Catalana pro persones amb discapacitat intel·lectual amb el patrocini de la Fundació Vodafone, té per objectiu conèixer les necessitats d’aquestes persones per ajudar a millorar la seva qualitat de vida quan es fan grans.
 
L’estudi, pioner a Catalunya, s’ha basat en l’anàlisi de 250 persones majors de 40 anys amb discapacitat lleu i moderada. La presentació de l’informe SENECA també comptarà amb la presència del director general de la Federació Catalana pro persones amb discapacitat intel·lectual, Xavier Masllorens, el president de la Fundació Vodafone Espanya, José Luis Ripoll, i el director de l’estudi, el doctor Ramon Novell.

13:00|.Departament d'Acció Social i Ciutadania (pl. de Pau Vila, 1)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà la presentació d’un estudi sobre envelliment i discapacitat intel·lectual a Catalunya.