Acció Social i Ciutadania lliura la Medalla Centenària a Francisco Bel Pastora

query_builder   22 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Acció Social i Ciutadania lliura la Medalla Centenària a Francisco Bel Pastora

L'acte de lliurament se celebrarà divendres al domicili de l'homenatjat, a Ulldecona
El director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania a Terres de l’Ebre, Adam Tomàs, lliurarà, divendres 24, la Medalla Centenària al senyor Francisco Bel Pastora. L’acte tindrà lloc a les 11.00 hores al domicili de l’homenatjat (c/Galícia, 23) a Ulldecona.
 
Francisco Bel va néixer a Ballestar (Castelló) el 25 d’abril de 1909 i ha fet de paleta fins a la seva jubilació. És vidu i té dues filles, quatre néts i dos besnéts.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional hi poden accedir totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.
 

11:00|.c/Galícia 23|Ulldecona (El Montsià)

El director dels serveis territorials del Departament d'Acció Social a Terres de l'Ebre, Adam Tomàs, lliurarà la medalla centenària  a Franscico Bel, nascut el 25 d'abril de 1909