El president participarà, demà divendres, a la cloenda del 13è Congrés de la UGT de Catalunya

query_builder   23 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El president participarà, demà divendres, a la cloenda del 13è Congrés de la UGT de Catalunya

També hi assistiran dels consellers Joan Saura, Antoni Castells i Montserrat Tura
El president de la Generalitat, José Montilla, participarà a l’acte de cloenda del 13è Congrés nacional ordinari del sindicat UGT de Catalunya, que se celebrarà demà divendres, 24 d’abril, a l’Auditori del Fòrum de Barcelona. També hi assistiran els consellers de Treball, Mar Serna; d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura; d’Economia i Finances, Antoni Castells; i de Justícia, Montserrat Tura, així com el president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué.
 
L’acte començarà amb el discurs del president de la Generalitat, a les 12 hores del migdia, i seguirà amb les intervencions del secretari general de la UGT, Cándido Méndez; i del secretari general de la UGT de Catalunya, Josep Maria Álvarez. L’acte es tancarà amb la interpretació de la Internacional i de l’Himne Nacional de Catalunya.
 
Amb aquesta cerimònia es clouran els quatre dies de celebració del 13è Congrés nacional ordinari de la UGT de Catalunya, que es va iniciar el passat dimarts 21 d’abril a l’Auditori del Fòrum.

11:45|.Auditori del Fòrum.|Barcelona (El Barcelonès)

El president de la Generalitat, José Montilla, assistirà a la cloenda del 13è Congrés de la UGT de Catalunya.