El delegat del Govern inaugurarà el nou centre polivalent "La Torrentera" d'Aiguaviva

query_builder   24 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern inaugurarà el nou centre polivalent "La Torrentera" d'Aiguaviva

El delegat del Govern, Jordi Martinoy, acompanyat per l'alcalde d'Aiguaviva, Secundí López, i el vicepresident de la Diputació de Girona, Narcís Casassa, inaugurarà demà dissabte 25 d'abril a les 12.00 h el nou centre polivalent d'Aiguaviva.
 
El delegat del Govern inaugurarà el nou centre polivalent “La Torrentera” d’Aiguaviva
 
El delegat del Govern, Jordi Martinoy, acompanyat per l’alcalde d’Aiguaviva, Secundí López, i el vicepresident de la Diputació de Girona, Narcís Casassa, inaugurarà demà dissabte 25 d’abril a les 12.00 h el nou centre polivalent d’Aiguaviva.
 
El centre polivalent, batejat amb el nom de “La Torrentera”, pretén esdevenir el centre vertebrador de l’activitat socio-cultural del poble, assumint el rol de centre cívic i alhora de casal per a la gent gran. L’edifici, que resol els dèficits d’espais disponibles a Aiguaviva, consta d’una sala polivalent subdivisible en tres aules, un espai diàfan (per les activitats escolars, tallers diversos, cursos de cuina, xerrades... ) una aula musical, un espai per acollir la futura biblioteca, un teatre i un bar-restaurant.
 
La superfície total construïda de l’edifici és de 1.776,76 m2 i la superfície útil és de 1.273,43 m2. L’obra té un cost total de 1.087.269,56 €, del quals 302.408,66 € han estat subvencionats pel Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) del departament de Governació i Administracions Públiques.
 
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
 
 
ACTE:
 
Inauguració del centre polivalent “La Torrentera”
 
DIA:
 
Dissabte, 25 d’abril de 2009
 
HORA:
 
12:00 h
 
LLOC:
 
C/ Pou de Glaç, s/n d’Aiguaviva
 
 
Girona, 24 d’abril de 2009
Servei de Premsa i Protocol

12:00|.La Torrentera (c. Pou de Glaç, s/n)|Aiguaviva (El Gironès)

El delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy, inaugurarà el centre polivalent "La Torrentera".