Llena presideix, demà, el 50è aniversari de la Cooperativa Agrícola de Corbera d'Ebre, SCCL

query_builder   24 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Llena presideix, demà, el 50è aniversari de la Cooperativa Agrícola de Corbera d'Ebre, SCCL

La celebració inclou una jornada de portes obertes, el lliurament de plaques commemoratives als antics presidents i consells rectors, una exposició fotogràfica, i un dinar de germanor
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Joan Gené, i del director dels Serveis Territorials del DAR a les Terres de l’Ebre, Antoni Espanya, presidirà, demà, els actes de celebració del 50è aniversari de la Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre, SCCL, on arribarà a les 12:00 hores. 
 
La celebració inclou una jornada de portes obertes i el lliurament de plaques commemoratives als antics presidents i consells rectors. A través d’ells, el president de la cooperativa, Josep Pere Colat, i tota la junta rectora volen retre homenatge al conjunt d’homes i dones del municipi que van aixecar la cooperativa. També està prevista una exposició fotogràfica sobre la història de la cooperativa i un dinar de germanor.
 
El conseller mantindrà una trobada amb els mitjans de comunicació, a les 12:30 hores, al casal de Corbera d’Ebre.
 
La principal activitat de la cooperativa de Corbera d’Ebre és l’elaboració de vi i ha esdevingut una de les principals elaboradores de la comarca de la Terra Alta, produint uns quatre milions de quilos de raïms anuals. A més, es dedica a l’elaboració d’oli, la producció d’ametlla i el conreu de fruita dolça, com cirera i préssec.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
50è aniversari de la Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre, SCCL
DIA:
Dissabte, 25 d’abril de 2009
HORA:
12:30 hores. Atenció als mitjans de comunicació.
LLOC:
Casal de la cooperativa
Carrer Ponent, 21
Corbera d’Ebre
 
 
25 d’abril de 2009

12:00|.Casal de la cooperativa (c. Ponent, 21)|Corbera d'Ebre (La Terra Alta)

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Joan Gené, i del director dels Serveis Territorials del DAR a les Terres de l’Ebre, Antoni Espanya, presidirà la celebració del 50è aniversari de la Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre, SCCL.