Anna Terrón, secretària per a la UE, participarà a la presentació del "Road-Show", una caravana informativa per apropar l'Eurocambra i les eleccions europees a la ciutadania

query_builder   24 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Anna Terrón, secretària per a la UE, participarà a la presentació del "Road-Show", una caravana informativa per apropar l'Eurocambra i les eleccions europees a la ciutadania

El diumenge 26 d'abril, a les 11h, s'inaugurarà la caravana informativa sobre el Parlament Europeu a la Plaça Nova de Barcelona, després del seu pas per Reus.
L’objectiu d’aquesta iniciativa, anomenada Road-Show, és conscienciar les ciutadanes i ciutadans sobre la importància de les properes eleccions europees del 7 de juny. A l’acte de presentació a Barcelona es comptarà amb la intervenció d’Anna Terrón, secretària per a la Unió Europea i delegada del Govern davant la UE. 

També hi assistiran els eurodiputats Maria Badia (PPE-DE), Aleix Vidal-Quadras (PPE-DE) i Raül Romeva (Verds/ALE); i la comissionada de l’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona per a Relacions Ciutadanes, Katy Carreras-Moysi.
Després d’enregistrar un missatge responent a la pregunta “Què vols per a Europa?”, Anna Terrón i les altres autoritats assistents faran declaracions i atendran als mitjans.
 
La caravana, que estarà oberta al públic fins les 20h, simula l’hemicicle d’Estrasburg i ofereix una sessió interactiva de com podria ser Europa l’any 2030 segons la participació a les properes eleccions europees. El recorregut del Road-Show inclou 16 ciutats de 15 Comunitats Autònomes i finalitzarà a Madrid el 16 de maig.

11:00|.Plaça Nova|Barcelona (El Barcelonès)

La secretària per a la Unió Europea, Anna Terrón, participarà en la presentació del "Road-Show", una caravana informativa per apropar l'Eurocambra i les eleccions europees a la ciutadania.