La Comissió del Comitè Executiu del Pla de resposta a la grip es reuneix avui a les 12.30 hores

query_builder   28 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La Comissió del Comitè Executiu del Pla de resposta a la grip es reuneix avui a les 12.30 hores

La Comissió del Comitè Executiu del Pla de resposta a la grip a Catalunya es reuneix aquest matí a les 12.30 hores al Palau de la Generalitat (Sala Tàpies).
 
Els mitjans podran prendre imatges de l’inici de reunió i, un cop acabada la roda de premsa dels Acords de Govern, a les 14 hores aproximadament, la consellera de Salut, Marina Geli, atendrà els mitjans a la sala de premsa del Palau de la Generalitat.
 
La Comissió està formada per la consellera de Salut, Marina Geli, a més dels secretaris generals del Departament de la Presidència, de la Vicepresidència, de Salut, d’Agricultura i Acció rural; d’Acció Social i Ciutadania; de Justícia; Medi Ambient i Habitatge i Governació. També en formen part el president de la Federació Catalana de Municipis i el de l’Associació Catalana de Municipis, entre altres membres.
 
Aquesta comissió, adscrita al Departament de Salut, es va crear el 2005 per fer front a una eventual pandèmia de grip. Entre les seves funcions hi ha la de determinar els nivells de responsabilitat en la presa de decisions a Catalunya i el seguiment dels plans de resposta dels centres sanitaris, entre d’altres.

12:30|.Palau de la Generalitat (Pl. Sant Jaume, 4)|Barcelona (El Barcelonès)

La Comissió del Comitè Executiu del Pla de resposta a la grip a Catalunya es reuneix aquest matí al Palau de la Generalitat (Sala Tàpies).