La consellera Carme Capdevila visita el Centre de dia i residència de Gent Gran de Ripoll

query_builder   28 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera Carme Capdevila visita el Centre de dia i residència de Gent Gran de Ripoll

El departament d'Acció Social subvencionarà aquest 2009 amb 500.000€ les obres de remodelació i ampliació del centre que s'iniciaran en breu
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, visitarà el proper dimecres, 29 d’abril, la residència i centre de dia de gent gran de Ripoll que inicia un procés de rehabilitació i ampliació del centre. El Departament subvencionarà amb 500.000 € les obres de rehabilitació de la primera fase.
 
La Fundació Privada Guifré, vinculada a l’ajuntament de Ripoll, té la titularitat de la residència i centre de dia “Casal d’avis de Ripoll”.
 
En la visita, la Consellera Capdevila estarà acompanyada per l’alcaldessa de Ripoll, Teresa Jordà; pel director dels serveis territorials del Departament a Girona, Josep Viñas; per l’equip directiu de la residència i per l’arquitecte de les obres de remodelació i ampliació que en farà la presentació a través de diversos plafons explicatius.
 

11:45|.Casal dels avis (av. Comte Guifré, s/n)|Ripoll (El Ripollès)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, visitarà la residència i centre de dia "Casal dels avis" de Ripoll.