Presentació dels partits de rugbi XIII de l'Associació Catalana Rugby Lliga i els Catalans Dragons

query_builder   28 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Presentació dels partits de rugbi XIII de l'Associació Catalana Rugby Lliga i els Catalans Dragons

El director del Consell Català de l'Esport, Carles Macian, presidirà demà la presentació dels dos propers partits de rugbi XIII l'Associació Catalana Rugby Lliga i els Catalans Dragons
El director del Consell Català de l’Esport, Carles Macian, presidirà demà la presentació dels dos partits de rugbi XIII que tenen previst disputar l'Associació Catalana Rugby Lliga, reconeguda oficialment per la Federació Europea, i els Catalans Dragons el proper 20 de juny a l'Estadi Olímpic Lluís Companys.


L’acompanyaran el president de l'Associació Catalana Rugby Lliga, Sergi Blàzquez; el president dels Catalans Dragons, Bernard Guasch; l'entrenador dels Catalans Dragons, Kevin Walters, i un jugador de la primera plantilla del club.
 
Durant l’acte, que tindrà lloc a la Delegació de la Vila de Perpinyà a Barcelona, s'anunciarà el rival de Catalunya en l'amistós previst pel mes de juny i es donaran tots els detalls del posterior partit entre els Catalans Dragons de Perpinyà i els Warrington Wolves de la Superleague.

12:00|.Delegació de la Vila de Perpinyà (c. Diputació, 280, baixos 1a)|Barcelona (El Barcelonès)

El director del Consell Català de l'Esport, Carles Macian, presidirà la presentació dels dos propers partits de rugbi XIII de l'Associació Catalana Rugby Lliga i els Catalans Dragons.