Acció Social i Ciutadania lliura la Medalla centenària a Alfred Russell Navarro

query_builder   28 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Acció Social i Ciutadania lliura la Medalla centenària a Alfred Russell Navarro

L'acte de lliurament se celebrarà dimecres al gimnàs DIR Maragall del qual Alfred Russell n'és soci i hi assisteix amb certa regularitat
La Secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social, Carme Porta, lliurarà el proper dimecres 29 la Medalla centenària del Departament al senyor Alfred Russell Navarro. L’acte de lliurament del guardó tindrà lloc al gimnàs DIR Maragall de Barcelona, del qual n’és soci i hi assisteix amb certa regularitat.
 
Alfred Russell va néixer a Barcelona el 12 d’abril de 1909. Està casat i té dos fills, néts i al més de maig tindrà la primera besnéta. A l’homenatge assistiran familiars i amics, així com representants de l’ajuntament de Barcelona i de la Fundació DIR.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

11:45|.DIR Maragall. Sala 3 (c. Sant Antoni Maria Claret, 362)|Barcelona (El Barcelonès)

La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, lliurarà la medalla centenària a Alfred Russell, nascut a Barcelona el 12 d'abril de 1909.