L'Agència Catalana del Consum convoca els 200 escolars guanyadors del concurs escolar de consum responsable

query_builder   29 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

L'Agència Catalana del Consum convoca els 200 escolars guanyadors del concurs escolar de consum responsable

Lliurament dels premis Consumòpolis 4 de la fase autonòmica
El director de l’Agència Catalana del Consum (ACC), Jordi Anguera, lliurarà demà dijous 30 d’abril els premis del concurs escolar sobre consum responsable “Consumòpolis 4” als grups d’alumnes i les escoles catalanes que han resultat guanyadores en l’edició d’enguany. L’acte tindrà lloc a LaCasa del Mar (C/ Albareda, 1 de Barcelona), amb l’assistència d’uns 200 nens i nenes: els alumnes premiats de les 6 escoles guanyadores, els seus companys de curs i el seu professorat.
 
“Consumòpolis 4: Què fem al nostre temps de lleure?” és un concurs escolar
que pretén fomentar la participació dels centres educatius en activitats relacionades amb l’educació del consumidor per així sensibilitzar els escolars de la importància que té realitzar els actes de consum de forma conscient, crítica, solidaria i responsable... Els treballs presentats han consistit en l’elaboració d’un llibre virtual, amb el títol: Les formes d’oci i de lleure dels joves al passat, present i futur, en el qual els participants han analitzat el consum en el seu temps d’oci actualment i l’han comparat amb el dels seus avis, d’altres cultures o països i han imaginat com serà en un futur l’oci dels joves, tot ressaltant els valors del consum responsable.
 

10:30|.Casa del Mar (c. Albareda, 1) |Barcelona (El Barcelonès)

El director de l'Agència Catalana del Consum, Jordi Anguera, presidirà l'acte de lliurament dels premis del “Concurs escolar sobre consum responsable: què fem en el nostre temps de lleure?”, organitzat per l’Escola de Consum de Catalunya.