Llena presenta la Guia Gastronòmica de l'Alt Urgell i les Rutes Gastronòmiques

query_builder   29 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Llena presenta la Guia Gastronòmica de l'Alt Urgell i les Rutes Gastronòmiques

La presentació finalitzarà amb un dinar-degustació de productes de l'Alt Urgell
 
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, presidirà dijous, a partir de les 13:30 hores, la presentació de la Guia Gastronòmica de l’Alt Urgell i les rutes gastronòmiques. Llena estarà acompanyat del president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro, i del president de l’Associació d’Hosteleria de l’Alt Urgell, Miquel Àngel Sánchez.
 
La Guia inclou informació detallada dels restaurants de l’Alt Urgell i de la seva capital, la Seu d’Urgell, així com dels formatges dels Pirineus, i d’artesans alimentaris, a més de receptes, un plànol de la Seu d’Urgell, un mapa de la comarca, i una agenda gastronòmica.
 
La presentació finalitzarà amb un dinar-degustació de productes de l’Alt Urgell.
 
Els periodistes interessats en assistir a la presentació i al dinar han de confirmar la seva assistència al telèfon 973.35.15.11 o bé al correu electrònic info@turismeseu.com.
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Presentació de Guia Gastronòmica de l’Alt Urgell i les rutes gastronòmiques
DIA:
Dijous, 30 d’abril de 2009
HORA:
13:30 hores
LLOC:
Hotel Cram
C/Aragó, 214
Barcelona
 
 
28 d’abril de 2009

13:30|.Hotel Cram (c. Aragó, 214)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, presidirà la presentació de la Guia Gastronòmica de l'Alt Urgell i les rutes gastronòmiques.