El conseller Saura presideix l'acte commemoratiu del 10è aniversari de l'assumpció de les competències de trànsit a Lleida

query_builder   29 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Saura presideix l'acte commemoratiu del 10è aniversari de l'assumpció de les competències de trànsit a Lleida

Demà, dijous 30 d'abril, a les 20 h, a l'Auditori Enric Granados (Lleida)
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, presidirà demà, dijous 30 d’abril, a les 20 h, l’acte commemoratiu del 10è aniversari de l’assumpció de competències de trànsit a Lleida. A l’acte també hi assistirà el director del Servei Català de Trànsit (SCT), Josep Pérez Moya.
 
El Servei Territorial de Trànsit de Lleida va entrar en funcionament l’1 de maig de 1999, un any més tard que la Generalitat de Catalunya assumís les competències de trànsit a Girona. Un any més tard, el 2000, s’assumia la implantació del Servei Català de Trànsit a tot Catalunya amb la incorporació dels serveis territorials de Barcelona i Tarragona.
 
L’acte de celebració del 10è aniversari del Servei Territorial de Trànsit (STT) de Lleida consistirà en un concert a càrrec de músics de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida durant el qual s’estrenarà una peça musical en commemoració de l’aniversari del STT de Lleida.  
 

20:00|.Auditori Enric Granados (pl. Mossèn Cinto Verdaguer)|Lleida (El Segrià)

El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, presidirà l’acte commemoratiu del 10è aniversari de l’assumpció de competències de trànsit a Lleida. A l’acte també hi assistiràn el director del Servei Català de Trànsit (SCT), Josep Pérez Moya, i el delegat del Govern a LLeida, Miquel Pueyo.