Interior presenta novetats en matèria de Protecció Civil

query_builder   29 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Interior presenta novetats en matèria de Protecció Civil

Demà dijous, a les 16:30h, a la seu del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació
  •  La Comissió de Protecció Civil de Catalunya es reuneix demà al matí per tractar un paquet de nous projectes
  •  Entre els nous projectes, hi ha el nou protocol específic per fer front a les ventades, l’esborrany d’un nou Decret d’Autoprotecció i un nou protocol per incidències greus en el transport de béns i serveis bàsics a la població
  •  Els mitjans gràfics podran prendre imatges a l'inici de la reunió, a les 12.00 hores
 
El secretari general del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, acompanyat del director general de Protecció Civil, Josep Ramon Mora, explicarà demà, a les 16.30 hores, a la seu del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, les novetats tractades durant la reunió de la Comissió de Protecció Civil de Catalunya.
 
La Direcció General de Protecció Civil presentarà a la Comissió un seguit de nous projectes, com són els nous procediments específics que s’inclouran al Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT), un per fer front a les emergències produïdes pels forts vents i un altre per a les incidències greus en el transport de béns i serveis bàsics a la població. Així mateix, es presentarà l’esborrany del nou Decret d’Autoprotecció, que inicia la seva tramitació, i el nou procediment de resposta per a emergències a Montserrat, PEMONT.
 
Els mitjans gràfics també podran prendre imatges a l'inici de la reunió, a les 12.00 hores a la novena planta de l’edifici de Diputació, 355.
 
ACTE:    Presentació acords Comissió Protecció Civil de Catalunya
DIA:        30 d’abril de 2009
HORA:   12.00 h mut pels mitjans gràfics (9ENA PLANTA. DIPUTACIÓ, 355)
               16.30 h roda de premsa (SALA DE PREMSA)

16:30|.Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació (c. Diputació, 355)|Barcelona (El Barcelonès)

El secretari general d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, acompanyat del director general de Protecció Civil, Josep Ramon Mora, presentarà les novetats tractades a la Comissió de Protecció Civil de Catalunya. La reunió serà a porta tancada, però els mitjans podran prendre imatges a l'inici (12 hores). A la reunió també assistirà la delegada del Govern a Barcelona, Carme San Miguel.