El president rep l'alcalde de Tarragona, escollida ciutat candidata a organitzar els Jocs del Mediterrani 2017

query_builder   29 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El president rep l'alcalde de Tarragona, escollida ciutat candidata a organitzar els Jocs del Mediterrani 2017

A la sortida de la reunió, que començarà a les 18.30 hores, l'alcalde atendrà els mitjans de comunicació
El president de la Generalitat, José Montilla, es reunirà demà, al Palau de la Generalitat, a partir de dos quarts de set de la tarda, amb l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, que li explicarà el projecte en què treballa l’Ajuntament per fer possible que el 2017 la ciutat aculli els Jocs del Mediterrani.
 
Precisament, ahir, el Comitè Olímpic Espanyol (COE) va escollir Tarragona com a candidata oficial a organitzar aquest esdeveniment esportiu. Els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges de la reunió, que es farà a porta tancada al despatx del president. A la sortida de la trobada, sobre les 19.00 hores, l’alcalde Ballesteros atendrà els mitjans de comunicació a la galeria Gòtica.
 
Ara, una vegada Cartagena -l’altra capital espanyola que aspirava a organitzar els Jocs- ha quedat descartada, Tarragona haurà de competir amb les altres ciutats del Mediterrani que presentin candidatura.
 
La seu dels Jocs del 2017 serà escollida el 2011. Mentrestant, l’edició 2009 d’aquest esdeveniment se celebrarà els mesos de juny i juliol a Pescara (Itàlia) i els Jocs del 2013 es faran a Volos (Grècia). Almeria, l’any 2005, va ser l’última ciutat espanyola a organitzar els Jocs del Mediterrani.
 

18:30|.Palau de la Generalitat|Barcelona (El Barcelonès)

Trobada del president amb l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, amb motiu de la designació de la ciutat com a candidata oficial a acollir els Jocs del Mediterrani 2017. A les 18.30 hores, mut per a la premsa gràfica. Sobre les 19.00 hores, l’alcalde atendrà els mitjans a la galeria Gòtica.