El delegat del Govern a Madrid, José Cuervo, presenta en roda de premsa la Setmana de la Cultura Catalana 2009

query_builder   3 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern a Madrid, José Cuervo, presenta en roda de premsa la Setmana de la Cultura Catalana 2009

Amb una programació d'uns 40 actes i la participació de reconegudes institucions culturals de Madrid
El Centre Cultural Blanquerna (Alcalá, 44), seu cultural de la delegació a Madrid de la Generalitat, presentarà en roda de premsa, dilluns 6 d’abril a les 12 hores, amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull, la segona edició de la Setmana de la Cultura Catalana Madrid i Sant Jordi 2009, que compta amb el suport de Caixa Catalunya.
Intervindran per explicar la programació el delegat del Govern a Madrid, José Cuervo; el director de l’Institut Ramon Llull, Josep Bargalló; el director comercial de Caixa Catalunya a Madrid, Conrado Celso; el poeta i escriptor Joan Margarit; el director del Teatro Español, Mario Gas i els actors Juan Echanove i Vicky Peña, que formen part de l’espectacle teatral amb el qual s’inaugurarà aquesta Setmana que es presenta.
 
La Setmana de la Cultura Catalana tindrà lloc de dilluns 20 fins diumenge 26 d’abril. Cal destacar que aquest any es presentarà una extensa programació cultural, quasi 40 actes, gracies a la participació de nombroses entitats i institucions que s’han sumat a aquesta nova edició. Les temàtiques són: Literatura, Música, Escena, Miscel·lània, Infantil i Promoció Econòmica.
 
Ressalten tres actes:
-La inauguració de dimarts 14 d’abril al Teatro Español amb la lectura de poemes d’autors catalans per part de Mario Gas, Juan Echanove i Vicky Peña.
-La cloenda amb l’espectacle “Paraula de Jazz”, al Círculo de Bellas Artes, amb Joan Margarit i un trio de jazz amb Perico Sambeat.
- L’eix central serà l’escriptor i poeta Joan Margarit, Premi Nacional de Poesia 08.
 
Centre Cultural Blanquerna (c/ Alcalá, 44)
Premsa: 91524 10 02 / 00 www.ccblanquerna.cat
Consulta la Programació a: www.semanaculturacatalana.cat

12:00|.Centre Cultural Blanquerna (c. Alcalá, 44)| (Comunitat de Madrid)

El delegat del Govern a Madrid, José Cuervo, presentarà en roda de premsa, juntament amb el director de l'Institut Ramon Llull, Josep Bargalló, la Setmana de la Cultura Catalana a Madrid 2009. Intervindran també el director del Teatro Español, Mario Gas, els actors Juan Echanove i Vicky Peña, i el director comercial de Caixa Catalunya, Conrado Celso.