La consellera de Justícia signa tres convenis amb els ajuntaments de Pallejà, Sant Sadurní d'Anoia i Cubelles per impulsar la mediació

query_builder   7 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Justícia signa tres convenis amb els ajuntaments de Pallejà, Sant Sadurní d'Anoia i Cubelles per impulsar la mediació

Els acords permetran posar en marxa els Serveis d'Informació a la mediació de cada municipi
La consellera de Justícia, Montserrat Tura, signarà demà dimecres, 8 d’abril, a les 10.15 h, un conveni amb l’alcade de Pallejà, José Antonio Rubio, per a la posada en funcionament del Servei d’Informació a la Mediació en el marc del Servei de Mediació Social de l’Ajuntament.
 
Més tard, la consellera es desplaçarà a Sant Sadurní d’Anoia per signar, a les 11.15 h, un conveni de les mateixes característiques amb l’alcalde del municipi, Joan Amat.
 
A continuació, a les 12.30 h, Montserrat Tura, visitarà l’Ajuntament de Cubelles on signarà amb l’alcadessa del municipi, Maria Lluïsa Romero, un conveni que permetrà impulsar la mediació familiar amb l’obertura del Servei d’Informació a la Mediació Familiar.
 

10:15|.Ajuntament de Pallejà (c. Sol, 1)|Pallejà (El Baix Llobregat)

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, signarà tres convenis amb els ajuntaments de Pallejà (10.15 hores), Sant Sadurní d’Anoia (11.15 hores) i Cubelles (12.30 hores)  per impulsar els serveis de mediació.