Anna Pruna presideix el lliurament de les insígnies d'argent de la UFEC

query_builder   8 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Anna Pruna presideix el lliurament de les insígnies d'argent de la UFEC

La secretària general de l'Esport, Anna Pruna, presidirà el proper dilluns, al Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior Colet, l'acte de lliurament de les insígnies d'argent de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).
L’acompanyaran el president de la UFEC, David Moner; el diputat d'Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Monràs, i diverses personalitats del món federatiu, esportiu, polític i social de Catalunya.
 
L’acte servirà, enguany, per fer un homenatge a 21 expresidents i expresidentes d'alguna federació catalana que han deixat el càrrec darrerament, com a reconeixement per la seva tasca en suport del seu esport, en particular, i de l’esport català en general. També es presentarà la Medalla de Campions 2009, dissenyada per Xavier Carbonell, que rebran tots els campions de Catalunya sèniors absoluts masculins i femenins.

19:00|.Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior Colet (c. Buenos Aires, 56-58) |Barcelona (El Barcelonès)

La secretària general de l’Esport, Anna Pruna, presidirà l’acte de lliurament de les insígnies d’argent de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).