El conseller Llena inaugurarà el salons Hispack-BTA 2009

query_builder   8 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Llena inaugurarà el salons Hispack-BTA 2009

El responsable del DAR també presidirà l'acte de lliurament de Plaques d'Agraïment i Reconeixement a les diferents associacions que contribueixen al bon funcionament del sector
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director dels Serveis Territorials del DAR a Barcelona, Jaume Balagué, presidirà el proper dilluns, dia 11 de maig, la inauguració dels salons Hispack (Saló Internacional de l’envàs i l’embalatge) i BTA (Barcelona Tecnologies de l’Alimentació) 2009, que se celebraran a Fira de Barcelona fins el 15 de maig.
 
Per primera vegada, se celebrarà simultàniament dos certàmens internacionals, dues fires líders a l’Estat espanyol dirigides a un mateix públic. Els salons ocuparan la totalitat del recinte Gran Via de Fira de Barcelona, comptaran amb 3.500 expositors, i està prevista l’assistència de 60.000 professionals.
 
Barcelona Tecnologies de l’Alimentació (BTA) és un certamen dedicat a la tecnologia per a la indústria alimentària, a la maquinària de processos alimentaris, i al producte alimentari intermedi. Compta amb tres salons: Tecnoalimentària (tecnologia per al sector alimentari); Tecnocárnica (tecnologia per al sector carni), i Ingretecno (saló internacional de productes alimentaris intermedis per a la indústria alimentària).
 
D’altra banda, el Saló Internacional de l’envàs i l’embalatge (Hispack) està centrat en la publicitat en el lloc de venda, la manipulació, l’emmagatzematge, i la distribució i, a l’envàs i l’embalatge dels productes.
 
El responsable del DAR també presidirà l’acte de lliurament de Plaques d’Agraïment i Reconeixement a les diferents associacions que contribueixen al bon funcionament del sector.
 
En finalitzar l’acte de lliurament de les plaques, el conseller Llena mantindrà una trobada amb els mitjans de comunicació.
 
 
Jornades d’Innovació Tecnològica
 
El saló Hispack & Bta ha organitzat, conjuntament amb l’Insitut de Rercerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), del DAR, les Jornades d’Innovació Tecnològica els dies 12 i 13 de maig amb un intens programa de conferències, classes magistrals, i casos d’estudi al voltant de la Innovació i la Tecnologia. Una oportunitat única per als responsables de Desenvolupament i de R+D+i, així com per a tots aquells que desitgin conèixer cap a on encaminar els seus passos en innovació i tecnologia alimentàries.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Inauguració dels salons Hispack-BTA 2009
DIA:
Dilluns, 11 de maig de 2009
HORA:
12:15 hores
LLOC:
Fira de Barcelona
Recinte Gran Via
Avinguda Joan Carles I, 58
L’Hospitalet de Llobregat
 
 
8 de maig de 2009

12:15|.Fira de Barcelona (Recinte Gran Via)|Hospitalet de Llobregat (El Barcelonès)

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director dels Serveis Territorials del DAR a Barcelona, Jaume Balagué, presideix la inauguració dels salons Hispack (Saló Internacional de l’envàs i l’embalatge) i BTA (Barcelona Tecnologies de l’Alimentació) 2009.