Acció Social i Ciutadania promou a Girona els acolliments d'infants tutelats

query_builder   8 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Acció Social i Ciutadania promou a Girona els acolliments d'infants tutelats

El nombre de famílies acollidores de les comarques gironines presenta una lleugera davallada respecte a l'any passat
La directora de l’Institut Català de l’Acolliment i de l’Adopció (ICAA) del departament d’Acció Social, Silvia Casellas, presentarà les últimes dades de les comarques de Girona sobre acolliment d’infants tutelats. En els primers mesos d’aquest any hi ha hagut una lleugera davallada de les famílies acollidores respecte als últims mesos de l’any passat.
 
La directora de l’ICAA farà aquesta presentació al c/Nou del Teatre 1 en el pati floral que ha muntat la Fundació Infància i Família per promoure els acolliments, dins de la setmana de les flors de Girona Aquesta entitat està acreditada per l’ICAA per fer la recerca de famílies acollidores, treballar en l’acoblament amb l’infant i el posterior seguiment.
 
El pati floral ha estat organitzat amb la col·laboració de diverses famílies acollidores, amb un disseny simbòlic, però suggerent, del que representen els acolliments; per donar a conèixer què és l’acolliment es distribuiran uns tríptics i uns punts de llibre.
 
En l’acte, la directora de l’ICAA estarà acompanyada pel director dels serveis territorials, Josep Viñas, i per la directora de l’àrea d’infància de la Fundació, Anna Suné.

13:30|.c/Nou del Teatre 1|Girona (El Gironès)

La directora de l'Institut Català de l'Acolliment i de l'Adopció, Silvia Casellas, presentarà les dades de les comarques de Girona d'acolliments d'infants tutelats.