Dilluns comença el període de preinscripció per a la Formació Professional i el Batxillerat

query_builder   8 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Dilluns comença el període de preinscripció per a la Formació Professional i el Batxillerat

· El conseller d'Educació, el director general d'ensenyaments professionals, artístics i especialitzats, i el director general d'Educació Bàsica i Batxillerat visitaran l'IES Llobregat
  • El conseller donarà a conèixer les novetats dels estudis postobligatoris per al proper curs i presentarà el nou web creat pel Departament per a millorar l’orientació als estudiants que estan acabant l’ESO
 
El conseller d’Educació, Ernest Maragall, visitarà el proper dilluns 11 de maig l’IES Llobregat, i posteriorment, donarà a conèixer les novetats que presenten els estudis de Formació Professional i Batxillerat per al proper curs.
 
Educació posa a l’abast dels alumnes 169.491 places d’aquests estudis. En concret, s’ofereixen 93.856 places de Formació Professional (46.921 places de cicles formatius de grau mitjà i 46.935 places de cicles formatius de grau superior) i 75.635 places de Batxillerat.
 
Les dates de preinscripció per als cicles formatius de grau mitjà i el Batxillerat són des de l’11 al 22 de maig, mentre que el procés de preinscripció per a la Formació Professional de Grau Superior serà entre el 25 de maig i el 5 de juny.
 
Durant la roda de premsa posterior a la visita a l’IES Llobregat, el conseller d’Educació també presentarà un nou web creat pel Departament per ajudar als alumnes que estan acabant l’ESO a orientar-se sobre els estudis que volen fer en el futur.
 
La visita a les diferents aules de Formació Professional i Batxillerat de l’IES Llobregat començarà a les 10.30 hores i posteriorment, es durà a terme la roda de premsa

10:30|.IES Llobregat (c. Prat de la Riba, 11-17)|Hospitalet de Llobregat (El Barcelonès)

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, visitarà l'IES Llobregat i donarà a conèixer les dades i les novetats dels estudis de Formació Professional i Batxillerat per al proper curs.