La consellera de Treball, Mar Serna, visita la Sènia

query_builder   8 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, visita la Sènia

A les 15:45 hores, després de participar al tradicional dinar del Recapte, la consellera de Treball, Mar Serna, atendrà els mitjans de comunicació.
El proper DILLUNS 11 DE MAIG, la consellera de Treball, Mar Serna, visitarà el municipi de la Sènia (Montsià), on participarà a les 14:15 hores al dinar popular del Recapte (Parc Municipal). Després del dinar, a les 15:45 hores, la consellera Serna atendrà els mitjans de comunicació.
 
A les 16:00 hores, la consellera visitarà l’Ajuntament de la Sènia (C. Tortosa, 1), on signarà al llibre d’honor de l’Ajuntament i mantindrà una reunió amb l’alcalde de la Sènia, Víctor Pla, i els regidors del Consistori. Posteriorment la consellera es reunirà amb representants de la Mancomunitat de la Taula del Sènia, que agrupa diversos municipis de la zona. Els mitjans gràfics podran agafar imatges de la signatura en el llibre d’honor i de l’inici de la reunió amb els membres del Consistori de la Sènia.
 
Posteriorment, a les 17:00 hores Serna es dirigirà a la seu del Col·lectiu d’Empresaris del Moble de la Sènia (CEMS, Av. Generalitat, 66), on es reunirà amb els representants d’aquesta organització empresarial, així com amb els secretaris generals dels sindicats Comissions Obreres (CCOO) i Unió General de Treballadors (UGT) a les Terres de l’Ebre.
 
Finalment, a les 17:30 hores la consellera visitarà la seu del Centre de Difusió Tecnològica de la Fusta i Moble de Catalunya (CENFIM), que es troba al mateix edifici.
 
 
Divendres, 8 de maig de 2009

14:15|.Parc Municipal|Sénia (El Montsià)

La consellera de Treball, Mar Serna, assistirà al tradicional dinar popular del Recapte, a la Sènia. En acabar, atendrà els mitjans de comunicació. També hi assistirà el delegat del Giovern a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó.