El Secretari per a la Immigració visita demà l'Alt Empordà

query_builder   11 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El Secretari per a la Immigració visita demà l'Alt Empordà

A les 12.30h participarà en el lliurament de diplomes de català a una cinquantena d'alumnes de Formació d'Adults a Castelló d'Empúries
El secretari per a la Immigració del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Oriol Amorós, visitarà demà la comarca de l’Alt Empordà on inaugurarà al matí una jornada a Figueres sobre empadronament i gestió del fet migratori. A continuació es desplaçarà fins a Castelló d’Empúries on serà rebut pels responsables municipals de convivència i benestar social. Allà coneixerà diversos projectes d’acollida i mediació veïnal que compten amb finançament de la Secretaria per a la Immigració.
 
A les 12.30h, juntament amb el regidor de Cultura, Benestar Social i Famílies, Ramon Pitis; participarà en l’entrega de diplomes a una cinquantena d’alumnes de Formació d’Adults que han superat cursos de català. Serà al Centre Cívic d’Empuriabrava, on hi haurà un contacte amb premsa un cop s’hagi acabat l’acte de lliurament.

12:30|.Centre Cívic d'Empuriabrava (c. Pompeu Fabra, 1)|Castelló d'Empúries (L' Alt Empordà)

El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, participarà en el lliurament de diplomes de cursos de català a alumnes de Formació d'Adults, en el marc d'una visita de treball a l'Alt Empordà. A continuació, a les 13 hores, atendrà els mitjans de comunicació.