Presentació dels tallers de consum per les escoles de primària, secundària i educació especial de la comarca

query_builder   12 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Presentació dels tallers de consum per les escoles de primària, secundària i educació especial de la comarca

L'Escola de Consum de Catalunya arriba a Osona amb més de 260 escolars inscrits
El proper dimecres 13 de maig, el president del Consell Comarcal d’Osona, Miquel Arisa, acompanyat del conseller de l’area de consum Josep Mª Giravent i el director de l’Agència Catalana del Consum (ACC), Jordi Anguera, presentaran les activitats que realitzarà l’Escola de Consum de Catalunya (ECC) a la comarca fins el 22 de maig. L’ECC arriba a la comarca de la mà de l’Oficina de Consum d’Osona amb l’objectiu de formar els joves en matèria de consum.
 
L’acte de presentació tindrà lloc a les 10 del matí al Museu Industrial del Ter ( Passeig del Ter s/n MANLLEU) on estarà ubicada l’Escola de Consum durant la seva estada a la comarca. A continuació, els mitjans que ho desitgin podran prendre imatges dels tallers de consum, ubicats a la mateixa seu del Museu Industrial del Ter.

10:00|.Museu Industrial del Ter (pg. del Ter, s/n)|Manlleu (Osona)

El director de l’Agència Catalana del Consum, Jordi Anguera; el president del Consell Comarcal d’Osona, Miquel Arisa, i el conseller de l’area de consum, Josep Mª Giravent,  presentaran les activitats que realitzarà l’Escola a la comarca fins el 22 de maig.