Martí Sans presenta la XXI Gran Festa de la Pesca Catalana

query_builder   12 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Martí Sans presenta la XXI Gran Festa de la Pesca Catalana

El DAR ha actualitzat la Nit de la Pesca Catalana per adaptar-la als nous temps
El director general de Pesca i Acció Marítima, Martí Sans, acompanyat de  la regidora de Medi Ambient i 2ona Tinent d’alcalde de Mataró, Quitèria Guirao, i el patró major de la Confraria de Pescadors de Mataró, Pau González, oferirà demà una roda de premsa per presentar la XXI Gran Festa de la Pesca Catalana, que se celebrarà a Mataró el proper dissabte 16 de maig. Està previst que a l’acte hi assisteixin unes 400 persones, la gran majoria membres de les Confraries de pescadors de tot Catalunya.
 
Durant 20 any s’ha celebrat la Nit de la Pesca Catalana. Enguany, s’ha volgut donar un gir a aquesta celebració i adaptar-la als nous temps i a l’actual conjuntura econòmica.
 
Els mitjans de comunicació que desitgin assistir al dinar del proper dissabte, cal que confirmin la seva assistència a l’Oficina de Comunicació i Premsa abans de dijous, 14 de maig de 2009, a través del correu electrònic premsa.dar@gencat.cat o al telèfon 93. 304.67.19.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Presentació de la XXI Gran Festa de la Pesca Catalana
DIA:
Dimecres, 13 de maig de 2009
HORA:
11:00 hores
LLOC:
Confraria de Pescadors de Mataró
Av. del Maresme 281
Interior A
Mataró
 
 
12 de maig de 2009
 

11:00|.Confraria de Pescadors de Mataró (av. del Maresme, 281)|Mataró (El Maresme)

El director general de Pesca i Acció Marítima, Martí Sans, oferirà una roda de premsa per presentar la XXI Gran Festa de la Pesca Catalana, que se celebrarà a Mataró el proper dissabte 16 de maig.