Recordatori: El conseller d'Educació, Ernest Maragall, pronuncia una conferència a Londres

query_builder   13 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Recordatori: El conseller d'Educació, Ernest Maragall, pronuncia una conferència a Londres

"Decentralizing Education in Spain and Catalonia: opportunities and challenges" és el títol de la conferència
  • L’historiador Paul Preston, serà l’encarregat d’introduir la conferència i el periodista Antoni Cruanyes farà la presentació del conseller a la London School of Economics
 
El conseller d’Educació, Ernest Maragall pronunciarà dijous vinent, 14 de maig, a les 18:30 h, la conferència Decentralizing Education in Spain and Catalonia: opportunities and challenges, a la London School of Economics (LSE). La conferència la introduirà Paul Preston, historiador i director del Centre Cañada Blanch, adscrit a la LSE i la presentació anirà a càrrec del periodista Antoni Cruanyes.
 
Abans de l’acte, a les 16:30h, el conseller atendrà els mitjans de comunicació que ho desitigin al Centre Cañada Blanch.
 
La conferència s’emmarca en el cicle organitzat per la Fundació Rafael Campalans en el qual dirigents polítics catalans expliquen a la London School of Economics, diferents aspectes de les polítiques que es duen terme a Catalunya. Fins ara, han participat en el cicle el conseller d’Economia i Finances de la Generalitat, Antoni Castells, amb una conferència sobre el paper de lideratge de Catalunya dins d’Europa i l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, amb una intervenció sobre el model de la ciutat de Barcelona.
 
En l’organització de la conferència hi ha participat activament la delegació del Govern de la Generalitat al Regne Unit, de la qual n’és el delegat Xavier Solano. El conseller d’Educació visitarà la delegació el mateix dijous 14 de maig a partir de les 12h.
 
 

18:30|.Houghton Street. Londres WC2A 2AE| (Regne Unit)

El conseller d’Educació, Ernest Maragall, impartirà  la conferència Decentralizing Education in Spain and Catalonia: opportunities and challenges, a la London School of Economics (LSE). La conferència la introduirà Paul Preston, historiador i director del Centre Cañada Blanch, adscrit a la LSE i la presentació anirà a càrrec del periodista Antoni Cruanyes. Abans de l’acte, a les 16:30h, el conseller atendrà els mitjans de comunicació que ho desitigin al Centre Cañada Blanch.